Цвети Стоянова скъса с гаджето си (Златното момиче слага ново начало)

Гласувайте за статията

Цвети Стоянова заряза гаджето си, златното момиче слага ново начало на живота си

Цвети Стоянова най-изненадващо за всички е сложила край на връзката си с Александър Любенов. Тя се е разделила с вратаря на Локо София. Въпреки, че се появи с него на бенефиса в зала Арена Армеец.

Цвети Стоянова и Александър Любенов

Цвети Стоянова и Александър Любенов

Красивата гимнастичка отбеляза в личния си профил, че вече е необвързана. Същото е направил и доскорошния й любим футболиста Любенов. И той е написал, че вече е сингъл, предават новината от електронното издание  lifestyle.bg.

Явно, че след като Цвети е премислила надълго и нашироко интимните си отношения е решила да сложи ново начало на живота си. Който за нея е като втори. След като по чудо се отърва от лапите на смъртта. Инцидентът я е накарал да се замисли как от тук нататък да продължи.

Златното ни момиче отлетя за екзотичен Дубай без любимия си, а в компанията на своята приятелка Мария Матева. Още тогава тръгна слух, че е скъсала с гаджето си. Но ето, че и тя самата потвърди най-новия си статус.

Само преди ден Цвети Стоянова прочувствено благодари и поиска прошка на всички, които бяха с нея и се молеха за нейния живот. Това потвърждава, че наистина грацията иска да скъса с миналото си. И да забрави нещата, които я доведоха до фаталното решение.

Освен да й стискаме палци да се възстановява добре нищо друго не ни остава. И да й пожелаем да срещне отново любим човекът. С който ще остави лошото в миналото.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар