Цвети Стоянова се депресира в Германия: Липсва ми най-скъпото! (Вижте думите й)

Гласувайте за статията

Цвети Стоянова замина за лечение в Германия, но май бързо-бързо ще се върне.

Златното ни момиче Цвети Стоянова замина в чужбина за поредния етап на възстановяването си след кошмарното падане. Рехабилитацията е осигурена от Министерството на спорта, а наскоро се появиха слухове, че гимнастичката няма намерение след нея да се върне в България. Тя направи няколко големи промени в живота си и се заговори, че иска да започне съвсем на чисто.

Докато мнозина гадаят защо Цвети Стоянова и приятелят й Александър Любенов се писаха необвързани във фейсбук, тя за пореден път доказа, че двамата не просто не са разделени, а и се обичат повече от всякога. Сега влюбените ги делят стотици километри разстояние и това определено не им се отразява добре. Сашо е в София, защото започна подготовката с тима си и няма възможност да бъде до своята любима.

А самотата е напълно противопоказна за Цвети Стоянова, която още не се е възстановила нито физически, нито психически. Че страда, когато е далеч от близките си и своето момиче, се вижда ясно по думите й. Тя не спира да публикува снимки с гаджето си. Към тях добавя коментар колко много й липсва Александър. Той не пропуска да й напомни, че и тя му липсва и много я обича, пише hotnews.bg.

Освен сладката снимка, от която блика много любов, Цвети Стоянова публикува и умилителна картинка. На нея момиче лежи на болнично легло с кислородна маска, а до нея неотлъчно е нейният любов. Гимнастичката оставя коментар: „Има и по-скъпи неща от парите“, който веднага бе харесан от Любенов.

Цвети Стоянова тъжи за своя любим

Цвети Стоянова тъжи за своя любим

Тези емоционални изблици на Златното момиче са категорично доказателство, че тя нито се е разделила с Александър, нито има намерение да изостави целия си живот в България, за да замине сама и да бъде напълно непозната в друга страна. Колкото и да й е трудно на Цвети Стоянова у нас, тя има огромната подкрепа на близките си, с която със сигурност ще преодолее всяка неволя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар