април 19, 2024

Цвети Стоянова призна: Не искам и да си спомням за ансамбъла! (Какво сподели за Илиана Раева?)

https://kliuki.net/kliuki/cveti-stoyanova-prizna-ne-iskam-i-da-si-spomnyam-za-ansambala-kakvo-spodeli-za-iliana-raeva/151968 Kliuki.net
Цвети Стоянова призна: Не искам и да си спомням за ансамбъла! (Какво сподели за Илиана Раева?)

Цвети Стоянова поднесе нова порция болезнени откровения.

Бившото Златно момиче Цвети Стоянова прави всичко възможно да забрави годините си като гимнастичка. Тя сподели, че в новия й дом, в който живее с гаджето си Александър Любенов, нищо не издава, че в него живее толкова успешен спортист. Всичките й медали са при баба й, само този от Рио липсва. След Олимпиадата широко се дискутираше, че организаторите са дали още един специален медал, който ансамбълът да й занесе. Цвети Стоянова е категорична, че и до ден-днешен не го е виждала. Не е видяла и парите, които момичетата уж били споделили, че ще й дадат от своите олимпийски премии. Всички тези признания гимнастичката прави с много горчивина. Не по-малко има и в извода, до който е стигнала днес - че всички усилия и положен труд май не са си заслужавали. Цветелина отново заяви, че никога не е искала да става гимнастичка. Направила го е, за да сбъдне мечтата на майка си. Но в един момент е нямала повече сили да се измъчва така. Затова годините й в залата са останали по-скоро неприятен спомен и период, към който не иска да се връща.

Художествената гимнастика не просто не й лисва, а сякаш я е намразила.

За бъдещето си има много планове и нито един от тях не е свързан със спорта. Сега започва да живее наново. И не само заради втория шанс, който й бе даден от Господ. Просто досега цялото й съществува е било свързано само с тренировки и състезания. А сега открива колко хубав може да бъде животът. Цвети Стоянова допълва и че никога медалите не са й били цел. Радвала се е, като печелят, но не е имала този хъс, както другите. Просто защото това не е нейната мечта. Сега тя се занимава с мода и дори самата тя се изумява колко добре се чувства в това поприще. Не толкова приятно, обаче, й става, когато заговори за доскорошната си най-добра приятелка Цветелина Найденова. Тя наскоро сподели, че двете не си говорят. Цвети Стоянова потвърди този факт и заяви, че си няма идея какво точно е настроило адашката й срещу нея. [caption id="attachment_124629" align="alignnone" width="300"]Цвети Стоянова съжалява за годините в ансамбъла Цвети Стоянова вече гледа само напред[/caption] Златното момиче изрази благодарност към Илиана Раева, която е поела всички разходи по трите операции, които й бяха направена. Напук на всички слухове за жестоки скандали между тях и обвинения към шефката на гимнастичките за съдбата на Цвети Стоянова, тя не каза и една лоша дума за нея!