април 19, 2024

Цвети Стоянова празнува втори живот (Навършиха се 6 години от опита ѝ за самоубийство)

https://kliuki.net/kliuki/cveti-stoyanova-praznuva-vtori-zhivot-navarshiha-se-6-godini-ot-opita-za-samoubiystvo/166378 Kliuki.net
Цвети Стоянова празнува втори живот (Навършиха се 6 години от опита ѝ за самоубийство)

Цвети Стоянова отпразнува правото си на втори живот

На 14. юни се навършиха шест години, откакто красивата ни гимнастичка скочи от шестия етаж. Безспорно инцидентът разбуни духовете не само в художествената гимнастика, но и в цяла България. След редица спекулации, операции и продължителна рехабилитация днес Цвети Стоянова празнува втори живот. И определено има за какво да е благодарна. Поводът бе причина тя да отбележи възстановяването си с цветна торта, като използва възможността да благодари и на всички, които никога не са я изоставяли.

Грацията споделя, че за това време е безспорно променена, и макар да преживя нещо ужасно, е по-силна и още по-благодарна от преди. Признава, че пише емоционалния си пост в Инстаграм през сълзи, защото напълно осъзнава какво има и какво е изгубила. Шестте години на практика ѝ дадоха доста повече опит в сравнение с времето преди падането. И макар някога да бе пожелала да умре, явно в момента има за какво да живее.

Цвети Стоянова празнува втори живот (Навършиха се 6 години от опита ѝ за самоубийство)
Цвети Стоянова вече се радва на живота Снимка: Инстаграм

По всичко личи, че Цвети Стоянова е решила да отбелязва този ден със символичен жест и да прави своеобразна равносметка на преживяното. Естествено, тя не пропусна да почете и паметта на баба си, която, за нещастие, изгуби наскоро. И въпреки че е нужно да се бори с живота без нея, за момента явно го умее успешно.