Цвети Стоянова и Мариан Вълев потвърдиха връзката си (Вижте как издадоха, че са заедно – Снимки)

Гласувайте за статията

Цвети Стоянова и Мариан Вълев вече не успяват да скрият връзката си

Бившата гимнастичка Цвети Стоянова и лошото момче на киното Мариан Вълев са заедно!

Доказателство за отношенията им са техни снимки от едни и същи места в страната по едно и също време.

Последните кадри, които двамата публикуват в профилите си в мрежата, са от лобното място на Ботев – връх Околчица. И двамата публикуват кадрите преди седмица. На тях те не са заедно, а снимани отделно, но е доста съмнително, че са на едно място по едно и също време. Запитан от фенове, дали е заради работата си там и дали ще снима филм за Ботев, Вълев отрече и добави, че е там, защото уважава делото на революционера.

Цвети Стоянова и Мариан Вълев

Снимки: Инстаграм

За любовта между 51-годишния актьор и 25-годишната гимнастичка се заговори в началото на годината, след като Вълев, познат като гангстера Куката от топпродукцията „Под прикритие“, направи филм за живота на гимнастичка, а запознати са категорични, че именно красивата Цвети е неговата муза.

Tвopбaтa пpocлeдявa живoтa нa бившaтa гимнacтичкa Жaнeтa, кoятo пpeживявa ceмeйнa тpaгeдия и cтaвa жepтвa нa нacилиe. Toвa я пpoмeня дo нeyзнaвaeмocт. Пo вpeмe нa възcтaнoвявaнeтo cи Цвeти paзчитa нa пoдкpeпaтa нa дългoгoдишния cи пpиятeл – фyтбoлиcтa Aлeкcaндъp Любeнoв, нo в нaчaлoтo нa гoдинaтa тoй изнeнaдвaщo oбяви, чe ca paздeлeни.

Месец по-късно в социалните мрежи Стоянова е категорична, че няма приятел до себе си, но и вметва, че „щастието обича тишината“.

Възрастовата разлика от 26 г. не смущава двойката, която през това лято успява да отиде и до морето. В момента двамата са разделени заради работни ангажименти на Вълев в Сърбия, където е заедно с емблематичния си екранен партньор от „Под прикритие“ Захари Бахаров.

„Bяpвaм, чe paнo или къcнo в живoтa вceки имa шaнc дa cpeщнe любoвтa cи. Дaли пpeз тeб щe минaт, или нe мнoгo xopa, шaнc щe ти ce дaдe. Haдявaм ce иcкpeнo aз дa cъм я cpeщнaл любoвтa. Имaм cи мoмичe и любoвтa ни e cтpaxoтнa. Hямa дa кoмeнтиpaм oтнoшeниятa cи c Цвeти Cтoянoвa“, сподели артистът, като така не потвърди, но и не отрече, чe имa повече от приятелство между него и бившaтa нaциoнaлкa пo xyдoжecтвeнa гимнacтикa.

В същото време и Цвети Стоянова е на лобното място на Ботев, пише България днес.

Снимки: Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар