Цвети Стоянова бясна: Не бях в Дубай с вашите пари! (Как отговори на критиките?)

Гласувайте за статията

Цвети Стоянова отговори на критиките, които се сипят по неин адрес напоследък.

След като отиде в Дубай без гаджето си, боядиса се руса и започна да публикува провокативни постове, Цвети Стоянова предизвика доста разнопосочни реакции сред потребителите в интернет. Докато бе в емирството, красавицата публикува куп снимки. На тях тя е по бански и съзнателно разголена така, че да се акцентира на белезите от множеството операции, които преживя.

Това накара някои да я обвинят, че парадира с преживяната трагедия. Други пък я похвалиха, че е успяла да превъзмогне травмата и да се изправи срещу демоните от близкото минало. На тези коментари Цвети Стоянова отговори завоалирано, но с ясен смисъл. „Всичко, което загубваме, дори това, което изчезва завинаги, оставя следи, които никога не могат да бъдат заличени“, категорична е тя.

Думите й доказват, че тя е осъзнала, че няма смисъл да скрие белезите, защото те ще я преследват до живот. Независимо дали са психически или физически. Друг акцент от скорошната екскурзия на Златното момиче се оказаха предположенията, че тя е финансирана с държавни пари. Цвети Стоянова получи помощ от Министерството на младежта и спорта, за да може да подсигури необходимата й рехабилитация.

А скоро след това тя замина за топлата страна.

Тези критики по адрес на гимнастичката със сигурност са й се отразили негативно. Тя не пожела да коментира скандала, създаден на базата на слухове. Нейните фенове, обаче, скочиха да я защитават. Те обясниха, че държавните пари ще отидат само и единствено за лечението й, пише hotarena.net

А причината за визитата й в Дубай е поканата към нея да присъства на турнира „DuGym cup“. Тя е отправена лично от организаторите, които са поели всички нейни разходи. Освен Цвети Стоянова, на събитието са били и Мария Матева и други изявени родни гимнастички. Така че обвиненията към Златното момиче са напълно неоснователни, бранят я мнозина.

Индиректно красавицата потвърди, че необичайното й поведение напоследък е просто маска, с която се опитва да прикрие скръбта в сърцето си. Докато някои я обвиняват и дори оттеглят подкрепата си към нея, Цвети Стоянова получи разбиране от мнозина. Те са тези, които осъзнават какво точно се крие зад думите и действията й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар