Цвети Пиронкова показа порасналия Александър (Вижте щастливото семейство)

Цвети Пиронкова показа порасналия Александър (Вижте щастливото семейство)
5 (100%) 1 vote

Цвети Пиронкова показа Александър

Цвети Пиронкова показа порасналия Александър. Тенис звездата сподели снимки на малчугана, които направо разтопиха социалните мрежи. На кадрите се вижда, че тенисистката е повече от щастлива с наследника си. Дребосъкът, който вече е на 9 месеца демонстрира не само увереност, докато се учи да ходи, но и очевидна любов към спорта.

Самата Цвети със смях споделя, че мъникът проявява най-голям интерес към ракетите й за тенис. И е много вероятно съвсем скоро да го видим и него на корта, под ръководството на майка му и дядо му да тренира.

От баща си, малчуганът пък е наследил любовта към топките. Не е тайна, че съпругът на Цвети — Михаил Мирчев е бивш футболист, който играеше за един от пловдивските клубове.

Семейството в момента е в Пловдив, където и двамата се чувстват най-добре. Освен това Цвети е ангажирана и в семейния бизнес, който предстои скоро да стартира — създаване на собствен тенис клуб.

Пиронкова успя да издържи изключително дълго в света на професионалния тенис, преди да се оттегли. Тя бе на 30, когато реши, че е назрял моментът да замрази спортната си кариера и най-накрая да помисли за семейство. Двамата със съпруга й са заедно още от младежките си години, той безусловно я подкрепяше при всяко нейно състезание, докато тя обикаляше света по турнири.

Цвети Пиронкова показа Александър сн. Инстаграм

Цвети Пиронкова показа Александър сн. Инстаграм

В крайна сметка Цвети реши да си вземе заслужена почивка, омъжи се, а вече има и син на 9 месеца. Младата майка обаче не скучае и не обикаля само парковете и спортните площадки с дребосъка. Освен това се е отдала на другата си голяма любов — фотографията. В семейство Пиронкови, освен спортисти са и хора на изкуството — дядо й Енчо е художник, както и сестра й. Самата Цвети може и да няма талант в рисуването, но определено се справя с художествената фотография.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар