Цвети на Криско захапа Ася Капчикова: С него сме женени, разбери го! (Вижте как я унижи)

Цвети на Криско захапа Ася Капчикова: С него сме женени, разбери го! (Вижте как я унижи)
5 (100%) 1 vote

Цвети на Криско хвърли бомбата, че с рапъра официално са семейство

Цвети на Криско не пропусна да се заяде с бившата му Ася Капчикова

Цвети на Криско захапа Ася Капчикова. Половинката на рапъра хвърли бомбата като заяви, че тя и габровецът вече официално са семейство.

„Да, оженихме се. Крис неведнъж е казвал, че не обича сватби и затова го направихме тайно. Но вече не искам да се крия.

Крайно време е фенките му, както и някои други особи да разберат, че Криско и аз сме семейство“, разкрила Цвети пред свои приятелки. Танцьорката визирала най-вече бившата приятелка на рапъра – плеймейтката Ася Капчикова.

Цвети на КрискоВъпреки че моделката вече си има сериозен приятел, тя все още била влюбена в Криско. И има защо. Освен заради голямата му слава, рапърът е апетитен за жените и заради тлъстия си джоб, като сам определи себе си за „мръсен милионер“.

Преди няколко дена „Галерия“ забеляза на безимения пръст на Цвети заветното бижу. Красива, голяма халка от бяло и жълто злато блести на ръката на г-жа Талева. Такава има и Криско, но засега умишлено не я носи.

И този път Цвети бе тази, която показно дефилира с венчалния пръстен, давайки на всички да разберат, че с рапъра вече са женени. На снимката ясно се вижда как красавицата позира с халката, маркирайки територията около Криско като заета, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар