Цветелина Грахич неузнаваема заради пластики (Певицата втрещи с нов тунинг)

Цветелина Грахич неузнаваема заради пластики (Певицата втрещи с нов тунинг)
5 (100%) 1 vote

Цветелина Грахич неузнаваема, окончателно смени имиджа.

Цветелина Грахич е просто неузнаваема в последно време. Певицата смени имиджа и втрещява с нов тунинг. Освен многобройните татуировки, с които конкурира Благой Георгиев, певицата е на път да се превърне и в ходеща реклама за пластичните хирурзи. Макар и не в най-успешния им вид.

Грахич се появи с нова прическа, нова визия и очевидно с нови подобрения по тялото си. Бившата вокалистка на Слави все още не е слагала силикон в бюста си, но е увеличавала устните си двойно. Прави впечатление, че и скулите на лицето й са изваяни, както и че очите й придобиват т.нар. котешки поглед. Както изглежда, бившата изпълнителка си е правила доста подобрения, за да запази свеж външния си вид, предвид многобройните й участия.

Докато беше в шоуто на Слави, Цветелина Грахич впечатляваше предимно с татусите си. Дългият не е голям фен на корекциите и по тази причина певицата бе принудена да се въздържа от всякакви тунинги. След като напусна предаването обаче, Цветелина побърза да легне под ножа. В резултат на това устните й станаха поне три пъти по-големи, носът й изглежда по-малък, а скулите по-високи.

В един момент дори плъзнаха слухове, че певицата си е сложила силикон и в деколтето, но или го е махнала или е намалила размера, тъй като гръдната й обиколка изглежда видимо по-малка от преди. За сметка на това Грахич е подобрила прическата си — бръснатите коси ги няма, плитките също, вместо това, тя залага на доста по-женствена визия.

Цветелина Грахич шашка с нова визия сн. Фейсбук

Цветелина Грахич шашка с нова визия сн. Фейсбук

Факт е също така, че Цветелина доста е и отслабнала, което се вижда от последните й снимки. Ако продължава в същия вид, нищо чудно скоро да я видим и в каталога на „Пайнер“, тъй като не се откроява почти с нищо от актуалните фолк певици.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар