Цветелина Грахич напуснала след жесток скандал със Слави (Вижте как й е крещял Дългия)

Гласувайте за статията

Цветелина Грахич е имала жесток скандал със Слави малко преди напускането си

Цветелина Грахич сама е решила да се махне от шоуто

Цветелина Грахич е напуснала Шоуто на Слави след жесток скандал с Дългия. Решението на босненката да се махне от предаването, за да стартира соло кариера дойде изненадващо за мнозина, тъй като нищо в поведението й до момента не показваше подобни намерения.

26-годишната бивша вокалистка на Трифонов коментира доста лаконично раздялата си с шоуто. Тя отрича и друг да й е повлиял да се откаже от шоуто.

Приятелят й, 29-годишния Кристиян Шаламанов също отрича да има нещо общо с напускането на Грахич. Той е категоричен, че не бърка в решенията на приятелката си и се съглася с всичко, което тя направи.

За проблеми между Слави и Цветелина Грахич се говори от години. А повод за драмите е острият език на певицата и татусите й.

Освен това тя успява да вбеси Слави и то толкова, че го провокира да й се кара в ефир.

„Коя си ти, ма Грахич!? Ти си патка! Каква си ми ти на мен, за да ме сватосваш и въобще кой ти дава право да се включваш и да говориш на микрофона?

Цветелина ГрахичЩе си отваряш устата само като пееш, ясно ли ти е? Последна дойде тук, а претенциите ти големи!“

С тези думи Дългия глобил подопечната си с 1200 лв. А повод за репликите се оказали коментарите на Цветелина до Цеца Величкович при едно от гостуванията на сръбската прима шоуто.

Тогава тя сватосва Слави и Цеца, въпреки опитите на водещия да протестира. Накрая той й заяви по време на рекламите, че я очаква в кабинета си, където й организира жесток скандал.

Друг повод за конфликт между двамата са нерегламентираните й участия. На няколко пъти Цветелина не уведомила Слави, че има участия на други места, с което го ядосала сериозно. В крайна сметка всичко се разминавало досега, но преди месец Грахич решила, че иска да напусне окончателно.

Двамата със Слави се разделили в добри отношения, но водещият настоял брюнетката поне да остане за концертите в „Арена Армеец”, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар