Цветелина Грахич колабира от слабост (Диетите я докараха до ръба на анорексията)

Гласувайте за статията

Цветелина Грахич припадна от слабост, диетите я съсипаха и е на крачка от анорексия

Цветелина Грахич уплаши столични абитуриенти. Вокалистката на Слави колабира на сцената в софийски клуб пред погледите на дошлите да се забавляват зрелостници.

На Грахич ненадейно й прилошало. Започнала да залита по сцената. Имала някак си странно поведение, което завършило с припадък през сащисаните фенове. Според очевидци босненката била толкова изтощена. Че се наложило да приключи с участието си.

След като преди време й се присмяха, че е доста закръглена певицата започна ударна диета. И се стопи като вейка. Но това се отразило на здравето й. Не можеш да се скъсваш от работа и да не хапваш нищо, коментират инцидента свидетели.

По време на баловете Цветелина и Слтарийски бяха непрекъснато на участия, които приключваха в ранните часове на следващия ден. Глад и умора съсипаха девойката. Но според някои за да издържи на стреса тя посягала и към някои забранени вещества, предават от електронното издание hotarena.net.

Никой не може да твърди със сигурност верни ли са слуховете, че Грахич си помага с прахообразни вещества. Но е видимо, че чак се е изкривила от слабост.

Краката й са толкова тънки, че сякаш ще се счупят когато ходи. Специалисти разкриват, че певицата показва признаци на тежко хранително разстройство и пълно изтощение. Необходима й е консултация с диетолог. Иначе ще се случи нещо ужасно. Известно е, че сграбчили те анорексията в лапите си да се отървеш от нея е много трудно.

Вижте още снимки в нашата гарерия на плащещо слабата Цветелина Грахич!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар