Цветелина Бориславова одобри Кирил Десподов за зет (Вижте как бърза да задоми щерка си за футболиста)

Гласувайте за статията

Цветелина Бориславова се сдоби със зет като мед, банкерката хареса Кирил Десподов и бърза да омъжи дъщеря си

Цветелина Бориславова много скоро ще се сроди с най-известния футболист за 2018 г Кирил Десподов. Тя дала благословията си на дъщеря си и гаджето й да сключат брак.

Банкерката бърза да задоми щерка си Веселина. Надявала се наследничката й да се кротне. След като преди години името й бе непрекъснато споменавано в жълтите хроники заради многобройните й връзки с богато бг ергени.

Снимка: Инстаграм

Макар Веселина да е по-голяма от 22 годишния футболист той успял да омае красавицата. И нямал нищо напротив да създаде семейство и деца. Двамата с 30 годишната госпожица били непрекъснато заедно. Като малко се задържали в София. Когато били свободни ходели по романтични ваканции.

Снимка; Инстаграм

Но намерили време да посетят и родителите на Кирил. Които живеят в Кресна. И те благословили любовта на младите както банкерката. А спортистът изчаквал подходящ момент с пръстен в ръка и на колене да предложи брак на милионерската наследница.

Веселина, която преди известно време се захвана със собствен строителен бизнес щяла да последва примера на кака си Ралица. По-голямата дъщеря на бизнесдамата Бориславова се омъжи за Крис Грипеос, който е грък.

По едно време живяха зад граница. Но сега са се установили в София. Ралица е ангажирана с работа в световна фондация. А съпругът й компютърен специалист, предават от retro.bg.

От както стрелите на Амур покосиха Веселина тя много рядко се вясвала в офиса на фирмата. Където е съдружничка. Така, че много скоро се очаква да чуем сватбен камбанен звън за по-малката дъщеря на Цветелина Бориславова.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар