Цветанка Ризова оценява един мъж по интелекта, а не по банковата сметка

Гласувайте за статията

Богатите, но глупави мачовци никога не са впечатлявали очилата журналистка

Тв-водещата Цветанка Ризова, която никак не обича да говори за личния си живот, наскоро призна, че мъжът й, с когото напоследък жълтите вестници често я развеждат, я свалил с интелекта си. Той доста четял и успял да предизвика интереса на начинаещата по времето на първата им среща журналистка, научаваме подробностите от вестник „Женски тайни“.

Цветанка Ризова оценява един мъж по интелекта, а не по банковата сметка

Цветанка Ризова оценява един мъж по интелекта, а не по банковата сметка

На младини Цветанка била доста претенциозна и нафукана избирала мъжете, с които излиза, според това дали знаят кой Фройд, дали са наясно с трудовете на философа Кант и дали са чели книгата „Махалото на фуко“. Ако човекът не отговарял на този висок критерий Ризова изобщо не приемала покани за кафе или вечеря на ресторант. Мъжът й обаче я впечатлил с осведомеността си по всякакви теми, въпреки че печелел парите си в доста неинтелектуалния транспортен бизнес.

„Истината е, че той бая е чел, което тогава ме изненада. Но не обича да го показва – това му е номерът в живота: прави се на непукист и на по-незнаещ отколкото е“, коментира брачната си половинка журналистката.

Мъжът на дамата с богата колекция от скъпи очила – Анатолий, е собственик на няколко фирми и съучастник в различни търговски дружества. Преди време се говореше, че той има купища дългове, които били изчистени с посредничеството на известната му жена. Една от най-оборотните клюки около семейството е разводът им и брачните изневери. Ризова бе обвинена от клюкари, че има връзка със стажант в предаването си. Съпругът й Анатолий настоял съблазнителят на жена му да бъде уволнен, но това не попречило на Ризова да продължи срещите си с младия любим, шушукаха ловците на слухове. В същото време съпругът й имал връзка със секретарката си Павлета, като дори я бил представил на сина си Георги. Водещата на „На четири очи“ не обича да коментира жълтините около брака си, но е повече от явно, че с мъжа си са изгладили недоразуменията и са решили да останат заедно.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар