Хънтър Тайло от „Дързост и красота“ се обезобрази заради лична трагедия (Вижте Тейлър днес)

Гласувайте за статията

Лична трагедия бележи живота на Хънтър Тайло

Актрисата Хънтър Тайло от „Дързост и красота“ крие дълбока лична трагедия. Малко известен факт е, че звездата почти се отказва от киното заради тежка лична драма. Онова, което обаче бележи живота й е фактът, че остава белязана от пластични операции след това.

Още като студентка Хънтър е забелязана от продуцентите и поканена да участва в сериала „Дните на нашия живот“. Но след като решава, че иска да запише медицина, те отказват да й позволят да съвместява лекции и кино, и тя напуска сериала.

Дипломирането е успешно, а звездата решава, че иска да се посвети на медицината и планира да замине за Ню Йорк. Но точно тогава й се обаждат за участие в сериала „Дързост и красота“.

Хънтър приема, но на няколко прекъсва участието си в поредицата. Ражда дъщеря, на която е поставена диагноза рак на окото. Лекарите успешно я оперират, а актрисата се грижи всеотдайно за наследницата си. За съжаление обаче след това се открива рак и на другото око. Хънтър напуска поредицата и самоотвержено се посвещава на грижите на дъщеря си и я води на химиотерапия години наред.

Покрай стреса от операциите на детето си, Хънтър решава да се преобрази с помощта на пластичните операции. Стресът, на който е подложена, я подтиква да се подложи на наистина куп процедури. Хънтър преживява още един кошмар, когато синът й Майкъл се удавя в басейна на дома им. След смъртта на момчето тя години наред спира да играе, съкрушена от мъка.

Пластични операции съсипали Хънтър Тайло от "Дързост и красота" сн. Инстаграм

Пластични операции съсипали Хънтър Тайло от „Дързост и красота“ сн. Инстаграм

От известно време актрисата отново е засичана на снимачната площадка на поредицата и от време на време се връща за по няколко месеца, за да раздвижи сюжета. Но категорично отказва да поема други ангажименти, особено след преживяната трагедия. А и пластиките, на които се подлага, жестоко я обезобразяват.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Хънтър Тайло от „Дързост и красота“ се обезобрази заради лична трагедия (Вижте Тейлър днес)”

  1. quhhdslqzw

    май 04. 2020

    Напишете вашия коментар тук…

    Reply to this comment

Добавете коментар