Христо Стоичков дарил Айкут на Мика с доходоносен бизнес (Всичко за сделката)

Гласувайте за статията

Христо Стоичков не спира да се фука, че самият той е намерил най-подходящия зет за дъщеря си Мика, но май преди срещата е успял да моделира Айкут, за да се впише в изискванията.

Бъдещият зет на Христо Стоичков и баща на първото му внуче – Айкут, е родом от Шумен, но от дълги години живее със семейството си зад океана. Там те имат доходоносен семеен бизнес и наследникът им определено е финансово осигурен. За да бъде глава на семейство обаче, и то заедно с Мика Стоичкова, Айкут трябвало да притежава собствен бизнес, на който да стои начело и който да му осигурява сигурност.

Наскоро стана ясно, че Айки, както Мика го нарича, върти бизнес с коли под наем. И то не какви да е коли, а от скъпа по-скъпа. Сред клиентите му са платежоспособни ВИП персони, които могат да се изръсят със солидна сума за съответния лукс. Първоначално се смяташе, че фирмата е семейна и годеникът на щерката на Христо Стоичков я е наследил, но истината се оказа съвсем различна!

Сега стана ясно, че най-вероятно именно Камата стои зад фирмата за коли под наем на Айкут не само с логистична подкрепа, но и със сериозен финансов гръб. Имайки се предвид какво коли се предлагат, то инвестицията в този бизнес със сигурност наброява няколко милиона долара, но вероятно и възвращаемостта е голяма, а и Айкут има бизнес нюх, пише vsekiden.com.

kamata aykut

Вероятно Христо Стоичков е подложил на сериозен тест бъдещия си зет, нагърбвайки го със сериозната задача да оглави фирмата, за да види дали е способен да поема подобна голяма отговорност. Айкут видимо се справя и благодарение на успеха си е получил благословията на Камата и ръката на дъщеря му Мика, която чака дете от него. Христо Стоичков вече е спокоен, че щерка му и внучето му ще бъдат в сигурни ръце и че наистина е направил най-добрият избор за тях.

Mika-Aykut-300x300

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар