Христо Стоичков глези жена си като кралица навръх рождения й ден (Вижте как я позлати)

Гласувайте за статията

Мариана с баровски юбилей за 50 години в най-скъпарския ресторант в Маями

Христо Стоичков дава мило и драго за половинката си Мариана, която чукна 50. Камата спретнал баровско порти по случай юбилея на любимата си. Купонът се състоял в едно от най-скъпите заведения в слънчево Маями. Където от години живее фамилията.

Снимка: Ретро

В организацията за празника на майка си се включили двете щерки на Стоичков. Мика и Христина били натоварени с поканите за гостите както и с украсата и поръчката на бутикова торта.

Снимка: Ретро

На тържеството били поканени само най-близките до семейството, а не както е по стар български обичай на трапеза да се събира целия род. Рожденичката се била наконтила като модел на червения килим. Госпожа Стоичкова греела с дизайнерки тоалет. Христо пък бил пременен с марков син костюм и снежнобяла риза.

Гостите също били изтупани с официални дрехи. А най-неочакваното присъствие било на половинката на Мика – Айкут. За когото се говореше, че от няколко месеца е разделен с дъщерята на Камата, предават от retro.bg.

Снимка: Ретро

Мариана Стоичкова била засипана с тузарски подаръци. Които фамилията пази в тайна. Но изненадите за юбилярката започнали още от сутринта. Христо я изненадал още щом отворила очи с огромен букет, торта и марково шампанско. Най-скъпаркия дар обаче бил оставил за вечерта.

От снимките се вижда, че семейство Стоичкови, които са заедно от 30 години са по-влюбени от всякога и са в топ форма въпреки напредването на възрастта. Не са били пожалени от трудни моменти, но успяха да запазят семейството си сплотено през всичките тези години.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар