Христо Стоичков аут от „Ростов“?

Гласувайте за статията

Христо Стоичков може да изхвърчи от руския „Ростов“ в края на годината

Христо Стоичков аут от „Ростов“?

Христо Стоичков аут от „Ростов“?

Камата в момента се явява съветник по спортните въпроси на президента на клуба и вицегубернатор на областта Сергей Горбан, но договорът му е само до декември.
След това трябва да се реши дали Ицата остава и като какъв точно. Отборът обаче е чак на десето място и няма никакъв шанс да се класира сред първите осем, които ще играят напролет плейофи за местата за евротурнирите.

„Казаците“ ги чакат баражи за спасяване от изпадане заедно с останалите опашкари от девето място надолу. Не е ясно дали при това положение клубът ще продължи договора на българина, научаваме от „Уикенд“.

Оцеляването на „Ростов“ във Висшата лига пък изглежда фасулска работа, тъй като във втора дивизия отива само последният в класирането. Със Стоичков или без него все ще отърват кожата. Затова е много вероятно „Ростов“ да се откаже от Камата след Нова година.

Стоичков и сега не работи нищо в Ростов, макар че прибира всеки месец по 50 000 долара. Почти не се мярка в града, най-често си стои в България. „Взеха го повече за реклама, отколкото да върши някаква работа“, казват руснаците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар