Христо-Никола на Сашка Васева истински красавец (Вижте порасналия й син – Снимки)

Христо-Никола на Сашка Васева истински красавец (Вижте порасналия й син – Снимки)
4 (80%) 1 vote

Синът на Сашка Васева стана модел, Христо-Никола се превърна в голям красавец

Синът на Сашка Васева започна кариера на модел. Христо-Никола е търсен от много модни агенции с предложения за работа. Красивият наследник на поп фолк дивата се радва и на цяла сюрия обожателки. От които не може да се отърве.

Момчето на Сашка вече е на 17 години. За него казват, че е одрал кожата на майка си. Младежът е гордост за семейството си и те във всичко го подкрепят. Особено впечатление правят зелените му очи, които е наследил от родителката си. Погледът му е толкова пленяващ, че кара почитателките си  да им омекват краката щом ги погледне.

Христо вече прави първите си стъпки като модел. Още през тази пролет тийнейджърът успешно направи своя дебют на червения килим. Наследникът на певицата, която в момента е една от съквартирантките в риалити формата „ВИП Брадър” има определено влечение към шоу бизнеса подобно на своята родителка, предават от новинарското електронно издание blitz.bg.

Не случайно Васева се отказа от мисията на Големия брат. Тя смята, че достойнството на сина й е много по-важно от това да си навлече гнева на останалите в Къщата като недопусна да стане за смях и да го излага.

Красивият тийнейджър следи участието на майка си в „ВИП Брадър” и всеки път я подкрепя като си дава гласа за нея.

Вижте още снимки на чаровника в нашата галерия!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар