Христо Живков на финал заради Емануела? (Вижте как ни излъгаха от ВИП Брадър)

Гласувайте за статията

Въпреки че съжалява за случилото се в тоалетната с Емануела, именно то избута Христо Живков до финала на ВИП Брадър.

Никому неизвестен при влизането си в Къщата, Христо Живков стигна до големия финал. Заради него всички съквартиранти живяха като скотове, а той демонстрираше изкривени принципи и накрая събра най-много зрителска подкрепя, която го спаси от изгонване на метри от финала. На голямо одобрение се радвала и Емануела и сега предстои двамата да влязат в директен сблъсък в края на риалити формата. И всичко това, след като двамата спретнаха най-зрелищното шоу, каквото Големия брат не е виждал от сезони насам.

Дали не ви звучи леко нагласено? Спокойно, не само на вас, а и на мнозинството зрители на ВИП Брадър, които заляха с вълна от недоволство страницата на предаването в социалните мрежи. Всички те са обеднени около една теория – вотът е манипулиран, за да могат певицата и Христо Живков да останат по-дълго заедно и съответно да помпат рейтинга на продукцията. Звучи логично, нали?

Снощи Къщата напуснаха Надя Иванова и Деси Цонева и не един и двама зрители се зачудиха как актьорът и фолк изпълнителката са по-харесвани от тях. Вярно е, и двете си показаха рогата в последно време, но пък явно вече не са и толкова интересни, колкото сформиралата се под алкохолно опиянение двойка, чиито живот започна и завърши в тоалетната.

Въпреки че и Христо Живков, и Емануела си посипаха главата с пепел след пиянската изцепка, която видимо бе режисирана и манипулирана от певицата, именно тя им даде директен билет за финала, който иначе вероятно щяха да си гледат на телевизора вкъщи.

emanuela hirsto

Певицата винаги е в окото на бурята и все щеше да завърже някоя друга интрига, за да избута до края, но Христо Живков определено си навлече гнева на зрителите с провалената мисия, но пък и одобрението на продуцентите, жадни за сеир, склонявайки да падне в капана на красавицата.

emanuela hristo

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар