Христо Живков се продал за пари на любовницата си! (Вижте срамната сделка)

Гласувайте за статията

Лъсна позорната истина за нежеланието на Христо Живков да бъде свързван с която и да е жена.

Актьорът с големи претенции и его, но издишащи принципи Христо Живков падна в капана на хищната Емануела и доказа, че нищо човешко не му е чуждо, въпреки че е участвал в „Страстите Христови“. Заради неговото нежелание да участва в сериала на ВИП Брадър „Малката булка от Ню Ханди“ и да се целува и „жени“ за фолк певицата, всички съквартиранти живеят като скотове от няколко дни.

Някои, като Деси Цонева, Ирина Тенчева и Вальо Михов, започнаха да го защитават, че следва принципите си и ги отстоява и се опитаха да проумеят решението му. Скоро обаче той ги разочарова, заключвайки се с Емануела в тоалетната. Тогава Деси се хвана за главата, че жената на Христо Живков няма да иска повече да го погледне и той си е вкарал жесток автогол.

Каква е истината за отношенията на актьора с мистериозната госпожа, обаче? Защо той не иска, дори на шега, да размени ласки с която и да е жена, след като с неговата професията трябва да му се е налагало десетки пъти? Отговорът вече е ясен, макар и доста изненадващ. Може да се каже, че Христо Живков се е продал на своята богата и по-възрастна любовница, разменяйки своята вечна вярност с обещания за финансиране на звездна кариера, пише hotarena.net.

Говори се, че тази жена е писателката Виргиния Захариева. Тя е сключила скандалната сделка с актьора още преди десет години и му е забранила да бъде близък с която и да е жена, а в замяна тя ще го подпомага с финанси и връзки. Именно тя го е уредила с участие във филми с Мел Гибсън и Моника Белучи. Виргиния обаче е и тази, която внимателно подбира участията на своя „подчинен“. Както и Христо Живков сам си призна, отхвърля 9 от 10 предложения, за да не изпадне в сцени, в които трябва да бъде интимен с жена.

Христо Живков с тайна сделка

Захариева му е напомнила със сериозен тон уговорката им преди да влезе във ВИП Брадър и видимо е изревнувала от красивите жени, които го чакат в Къщата. вероятно сред снощните горещи сцени с Емануела с уговорката и колебливата кариера на актьора е свършено. И без това този път в живота не е избрал самият той, ами властната му майка, която видяла в него творчески заложби. Родителката дълго време го натискала с амбициите си и той избягал като дявол от тамян в Италия. Христо Живков склонил да влезе в риалитито, след като майка му прочела договора от-до и едва ли не го за застъпила да участва, за да натрупа слава и у нас.

hiristo virginiq

Емануела разкри истинското лице на Христо Живков

Емануела разкри истинското лице на Христо Живков

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар