Христо Живков попиля Емануела: Няма да спя в една стая с теб! (Вижте как я унижи)

Христо Живков попиля Емануела: Няма да спя в една стая с теб! (Вижте как я унижи)
5 (100%) 1 vote

Христо Живков не крие, че изобщо не харесва Емануела

Христо Живков отказа да спи в една стая с певицата

Христо Живков попиля Емануела. Актьорът вече не си прави труда да крие, че не харесва певицата и при това го прави доста явно. Секссимволът при всяка номинация не пропуска да нарочи изпълнителката за изгонване, изтъквайки изтърканите мотиви, че не харесвал жанра, в който се изявява.

Христо Живков унижи Емануела

Христо Живков унижи Емануела

С това обаче неприязънта му не се изчерпва. Той категорично отказа да спи в едно помещение с Емануела. Певицата не крие симпатиите си към него и дори реши да се премести да спи в хола, където спи и Живков.

Вниманието обаче вместо да поласкае, отблъсна още повече звездата от „Страстите Христови“. И той най-демонстративно си взе завивките и отиде да спи на неудобния диван в спалнята.

За капак вечерта той отново я номинира, при това отново по не особено мил начин. Най-вероятно подстрекаван от т.нар „лагер на интелектуалците“ в Къщата, които не крият, че не харесват певицата.

Със сигурност обаче разочарованието им ще е голямо когато разберат, че зрителите за пореден път спасиха певицата като този път направо я извадиха от списъка с номинираните, заедно с мразената от всички Миглена Ангелова.

Така за вота на зрителите в петък ще се борят Ути Бъчваров, Жоро Торнев и Роро, които не крият явната си ненавист към двете дами и бизнесменът Борислав, който при всяка възможност се стреми да защити Емануела от нападките на другите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар