Христо Живков отсвири Емануела: Никога не бих я целунал (Вижте как я унижи)

Христо Живков отсвири Емануела: Никога не бих я целунал (Вижте как я унижи)
4 (80%) 1 vote

Христо Живков сътвори прецедент в историята на ВИП Брадър.

Влезлият след всички други съквартиранти Христо Живков за пореден път доказа, че се чувства нещо повече от тях. Пристигнал в България със заявка за успешен актьор зад граница, той не прие предизвикателството на Големия брат да покаже нагледно актьорските си умения. Във ВИП Брадър вече е традиция във всеки сезон на участниците да им се възлага мисия да изиграят мелодраматична любовна сапунка, която винаги е свързана със сочните интриги в Къщата.

Така онзи ден Големия брат възложи на съквартирантите да пресъздадат написаната от него продукция „Малката булка от Ню Ханди“. Разбира се, на Христо Живков се падна „честта“ да влезе в главната роля, а негова екранна партньорка, с която да върти любов, трябваше да бъде (Х)Емануела. Трябваше, защото засега няма изгледи сапуненият сериал да бъде възпроизведен от ВИП-овете и главен виновник за това е именно актьорът от „Страстите Христови“.

Христо Живков сподели, че само след един бърз поглед на сценария са му трябвали не повече от две минути, за да вземе решението, което скандализира всички – че няма да участва в тази „пародия“. Като довод той посочи, че действията и репликите не са измислени достатъчно „елегантно“ и допълни, че няма намерение да се излага публично, като се жени, целува, прегръща, ходи гол и къпе в басейн. Освен това поясни, че навън го чака жена, която обича, и ако участва в тази мисия, това би я съсипало.

На всички обаче стана ясна истинската причина за отказа на актьора. Не че продукцията му е толкова под нивото и не иска да се срами пред хора, които могат да му бъдат работодатели някой ден, а просто не иска да влиза в толкова близък контакт с Емануела. Фолк певицата от известно време демонстрира явни симпатии към Христо Живков, но той все я реже от грубо по-грубо.

emanuela

Емануела нарече Христо и Явор „антиактьори“

hristo

Христо сякаш се размина леко с гнева на съквартирантите

Чашата обаче преля с отказа му да участва в мисията и заля всички съквартиранти, които понесоха последствията от нежеланието му да спазва правилата на играта, на която сам се е навил. ВИП-овете останаха без завивки, всякаква домакинска посуда, алкохол и цигари заради провалената от Христо Живков мисия, а Емануела остана по-наранена и огорчена от всякога и видимо няма скоро да го преглътне, а отмъщението й вече е в ход!

Всички пострадаха от отказа на Живков

Всички пострадаха от отказа на Живков

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар