ГНУСНО! Гущера ходел с Мария и до WC-то!

Гласувайте за статията

Християн Гущеров пощурял от ревност и не пускал никъде певицата Мария сама, мъкнел се след нея като кученце

Християн Гущеров

Християн Гущеров и Мария – като д*пе и гащи

Все сме чували, че ревността води до болестно състояние, но при Християн Гущеров мина всякакви граници. Милионерският син дотолкова се е вманиачил по Мария, че я придружава и до тоалетната, разкриват приятелки на певицата.

Гущера е затворил Марчето в златна клетка, писа HotArena.net, цитирайки Всеки ден.

За да живее в охолство и да разполага с милионите на гаджето си, Мара Отварачката трябвало да търпи постоянните му изблици на ревност.

Християн Гущеров и Мария

Християн Гущеров ходел с Мария навсякъде

Християн Гущеров ходел с Мария навсякъде – по фризьорските салони, на снимки, на кафе с приятелки, на кола маска и дори там, където и царете ходят сами.

Гущера вече забранил на Марчето да излиза с определени приятелки, като той изцяло определял обкръжението й. Позволявал си да подрежда програмата и на дъщеря й Марая, която също не ходела никъде без негово разрешение.

Заради забраната му певицата да ходи на участия, от Пайнер започнали да губят търпение. Те вече нямали интерес Мария да е част от компанията и планират да я изгонят, ако продължава да не носи пари.

Самата певица обаче била толкова заслепена, че оправдавала Християн Гущеров и ревността му със силната му любов. „Твърде много ме обича, липсвам му постоянно, затова винаги е с мен”, усмихвала се Мария.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “ГНУСНО! Гущера ходел с Мария и до WC-то!”

  1. Zinka Marinova

    ян. 28. 2015

    xaresvami

    Reply to this comment

Добавете коментар