Християн Гущеров се стопи след развода (Богаташът се втали 20 кг)

Гласувайте за статията

Християн Гущеров претърпя пълна промяна, милионерът отслабна след развода

Християн Гущеров е намалил драстично теглото си. Заради, което търпеше подигравки по времето на брака си с Мария. След развода едрият мачо се е стопил с 20-30 килограма.

Явно, че след скандалната си раздяла с фолк певицата младия Гущеров като един виден ерген се е взел в ръце. Според слуховете, които витаят в светските среди Хриси, както Мария галено го наричаше започнал да се занимава с тренировки и да се поти яко във фитнес залата.

По време на брака си с певицата той бе подлаган на драстични диети от нея, но без никакъв резултат. Младият милионер и дума не даваше да се издума да заляга над уредите. Но днес ситуацията е коренно променена. От както се чувства ерген Християн нито ден не пропуска тренировките, предават от електронното издание pik.bg.

За да постигне успех в борбата с килограмите богаташът си назначил персонален фитнес инструктор от известна верига. Всеки ден той посещавал милионера в луксозния му дом, който се намира в полите на Витоша. И му  ръководел тренировките,  като му давал ценни съвети как да отслабне, но и да стегне тялото си.

Според други причината Гущеров младши да се загрижи за външния си вид била новата му любов Анджелина. За която напоследък упорито се говори, че вече била ппредставена на богаташката фамилия.

Мълви се също, че Християн ухажвал още една бивша фолкаджийка Димана. Която вместо да извива глас предпочела да изкарва парите си като гримьорка. Според клюките тя получавала скъпи подаръци от плейбоя. Които пристигали направо в слона за красота в Пловдив. Където работи хубавицата.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар