Християн Гущеров се стопи, неузнаваем е! (Мария сияе от щастие)

Гласувайте за статията

Християн Гущеров изненада всички, дори съпругата си Мария.

Християн Гущеров определено не е от мъжете, които обичат да бъдат в светлините на прожекторите. Въпреки че е наследник на известен и доста заможен род, той предпочита да си върши своите дела тихо и кротко и да не се набива на очи. Съпругата му Мария, обаче, от време на време успява да го изнуди за някое и друго селфи, което да стане публично.

Така последната снимка на семейство Гущерови отново предизвика сензация. Може би защото не са ежедневие, фотосите на Мария и Християн Гущеров винаги предизвикват широка дискусия. Разбира се, тя се върти предимно около оста, че певицата е златотъсачка. Но, този път акцентът пада по-скоро върху пременения й съпруг.

Съпругът на певицата е направо неузнаваем и видимо доста отслабнал. Този факт пък кара нея да грее от щастие. Мария не веднъж е подлагала любимия си на диети и строги режими. Причината за това май не е била толкова грижата за здравето му, колкото желанието да секне критиките по свой адрес. Тя многократно е обвинявана, че се е омъжила по сметка и че това е повече от ясно, щом видиш Християн Гущеров.

Вярно е, че когато с певицата станаха семейство, той беше доста по-едър. Сега не само че е заслабнал доста, но и се е сбогувал с предишната си прическа. От дългата му и зализаха назад коса няма и помен. Това го прави да изглежда по-млад и свеж, достойно допълнение на красивата си половинка. Мария е горда, че успя да го промени, а и видимо и на него това му харесва.

Мария се хвали с Християн Гущеров

Мария се хвали с Християн Гущеров

Християн Гущеров и съпругата му позират влюбени и щастлива на фона на коледното дръвче, което са украсили в очакване на празниците. Няма и съмнение, че тях ще посрещнат още по-сплотени, напук на всички слухове по техен адрес.

maria-gushterov1 maria-gushterov

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Християн Гущеров се стопи, неузнаваем е! (Мария сияе от щастие)”

 1. ani

  Дек. 03. 2016

  stopil se e,da,4ak nevidim e stanal!

  Reply to this comment
  • reptl

   Дек. 04. 2016

   Да вижда се от дебелата шия.Тези да не видят нещо! За да копира Люси трябва да се оперира, а не само фотошопира, хахахаха и сиянието е голямо, хахахаха

   Reply to this comment

Добавете коментар