Християн Гущеров се развежда с Мария: Писна ми да се съблича! (Подробности)

Слуховете за развод между Мария и Християн Гущеров се оказаха истина!

След поредната провокативна фотосесия на Мария, Гущеров не издържа и разкри, че е поискал да приключат брака си. Християн е категоричен, че с бракът им е свършено. Поп-фолк певицата също потвърди с прискърбие, че скоро отново ще бъде разведена жена.

Съпрузите от три седмици не живеят заедно. Гущеров е накарал Мария да се изнесе от семейното им жилище. На милионеrския наследник му е дошло в поведе провокативното поведение на съпругата му и се е решил на крайни мерки. Той пояснява, че не иска неговото име да се свързва с нещата, които тя прави, защото видимо ги смята за неприемливи.

В началото на брака им певицата се бе кротнала и разредила доста участията си, за да прекарва повече време със семейството си. През изминалата година обаче, отново се върна към стария си начин на живот и засне не една и две провокативни фотосесии и и клипове. Въпрос на време беше на съпругът й да му кипне и да сложи точка. Още повече, че тя е има дъщеря, за която Християн се грижи като за свое дете.

„Мария не иска семеен живот, тя предпочита разголения живот“, попиля я Гущеров. Той видимо дълго е търпял и се е надявал певицата да се вслуша в неговите съвети и молби. Но явно за нея кариерата и имиджа са по-важни пред одобрението на съпруга й. Все още милионерска съпруга, тя не веднъж е обяснявала, че знае как да задържи мъжа си, докато още куп жени драпат за него.

Е, явно се е престарала!

Именно Мария и нейното скандално поведение са основната причина за поискания от Гущеров развод. Така няколко разголени снимки ще й струват целия охолен живот, на който бе свикнала бързо-бързо. Процедурата по развода вече е задействана от адвокатите на Християн и е въпрос на време да бъде финализирана, пише bgdnes.bg.

С брака на Мария и Гущеров е свършено
С брака на Мария и Гущеров е свършено

Това обаче надали ще бъде лесна задача. Милионерът е наясно, че съпругата му ще има „много претенции“ към него и ще се постарае да извлече възможно най-много материали дивиденти от така създала се ситуация. Но явно Гущеров е готов да плати и най-високата цена, само и само да не петни повече името и репутацията си. А Мария няма на кого да се сърди, защото сама си е виновна…

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.