Християн Гущеров предлага на Светлана на 28 януари! (Подробности + Защо Гущеров-старши отказа да присъства)

Християн Гущеров ще поиска ръката на Светлана Василева на 28 януари

Християн Гущеров иска да се ожени за Светлана, баща му категорично против

Християн Гущеров ще поиска ръката на Светлана Василева на 28 януари! Запознати издават, че бившият мъж на Мария бил толкова хлътнал по плеймейтката, че вече обмисля да предприеме по-сериозни стъпки.

И на 28 януари смята да вдигне официален годеж като й подари диамантен пръстен. Само че баща му е категоричен, че не ще Гонзовица за снаха. Бесен на сина си, Добромир Гущеров най-вероятно няма да присъства на годежа и на евентуалната сватба след това

Християн Гущеров Светлана ВасилеваБащата на възпълничния плейбой бил против връзката на сина си с Гонзовица поради две много логични причини. Първата е, че Светлана няма никаква професия и никога не е имала, а втората произхожда от първата – без работа, силиконката само ще смуче парите на фамилията.

Неслучайно Гущеров-старши спрял кранчето на сина си, което ще рече, че основните доходи на Християн са секнали.

Това обяснява и пестеливия му подарък към благоверната му. Вчера Гонзовица се похвали с нов автомобил, пред който позира ухилена като зелка. Усмивката й обаче бързо замръзнала, когато разбрала, че след 1-месечно чакане новата й придобивка всъщност е втора ръка. Гущеров й подарил кола на старо, докарана от САЩ, тъй като не можел да си позволи по-голям харч, коментират в светските среди, предават от Hotarena.net.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.