Християн Гущеров прати Светлана на училище за майки (Богаташът трепери за бебето)

Гласувайте за статията

Християн Гущеров притеснен за бебето, бизнесменът прати бременната си половинка на училище за майки

Християн Гущеров, който в най-скоро време ще стане татко за първи път е в трепетно очакване дъщеричката му да се появи. Богаташът дава мило и драго за бъдещата си наследничка и затова уредил бременната си половинка в скъпарска клиника да посещава училище за бъдещи майки.

Снимка: Инстаграм

Светлана Гущерова била забелязана да ходи на курсовете в частната клиника от майки, които са потребители на най-мощната онлайн платформа „Бг мама”. В която обменят опит и коментират всякакви проблеми във връзка с отглеждането на децата си.

В това същото школо се научили да сменят памперси телевизионните звезди Гери Малкоданска и Никол Станкулова. А в момента там като ученичка се подвизавала и Алекс Богданска. Която също се усъвършенствала в тънкостите по сменянето на пелени и други трикове.

Светлана, която ще роди някъде след два месеца приела с голяма отговорност задачата да стане перфектна мама. Преди да тръгне на курсовете тя сподели, че чете много книги за бременността и майчинството от както разбрала, че носи плод на любовта си в утробата, предават от електронното издание за светски новини hotnews.bg.

Пред свои дружки обаче бившата плейметка споделила, че научила в училището, където ходи всяка седмица много повече полезни неща. Била доволна и съветвала всяка бременна жена да го посещава защото там се виждат нещата на практика и има по-голяма полза от колкото от книгите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар