Християн Гущеров празнува РД с новата си (Богаташът я запозна с фамилията)

Гласувайте за статията

Християн Гущеров очевидно е хлътнал сериозно по силиконката Анджелина

Християн Гущеров отпразнува рождения си ден с новата си

Християн Гущеров празнува рожден ден с новата си половинка. Очевидно богаташът е решил, че вече не иска да крие връзката си с плеймейтката Анджелина, тъй като се появи подръка с нея на партито по случай личния си празник.

Присъстващи на купона, който се състоял в тузарски ресторант в столичния квартал Бояна, издават, че двамата изглеждали доста влюбени.

Гущеров и опитващата се да пробие като фолкпевица девойка са заедно от около месец. Докато милионерският наследник упорито продължава да крие личния си живот, то Анджелина не пропускала да се похвали за новото си любовно завоевание.

Тя успяла да омае Гущеров-младши с огромните си силиконови гърди, сочни изкуствени устни и отлично поддържано тяло. Анджелина била изключително щастлива, че е успяла да измести далеч по по-популярната си колежка Мария от леглото на Християн.

Християн ГущеровНе е ясно дали намеренията на младия бизнесмен към нея са сериозни, но очевидци разказаха, че той я е представил пред семейството си и най-близките си приятели. Така вероятно шансовете на плеймейтката да се задържи повече време в живота му значително се увеличават. Мистерия е и какъв подарък е направила на любимия си. По време на партито, което било в изключително официален стил, Анджелина демонстрирала добро поведение, за да се впише във високия стандарт на живота на Гущеров.

Новоизгряващата фолкпевица била категорична, че ще направи всичко възможно, за да угажда на половинката си и да изпълнява желанията му.

След края на партито Гущеров и Анджелина отпрашили с охраната си в неизвестна посока, за да продължат с купонясването и отбелязването на личния празник на милионерския наследник, предават от Bgdnes.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар