Християн Гущеров още не е забравил Мария (Защо пази снимките с нея? – Фото факти)

Християн Гущеров още не е забравил Мария (Защо пази снимките с нея? – Фото факти)
3 (60%) 1 vote

Християн Гущеров май още не е прежалил бившата си

Християн Гущеров изглежда все още мисли за Мария, нищо, че спи със Светлана Василева

Християн Гущеров все още не е забравил Мария. Поне към такива мисли навежда профилът му във Фейсбук. Който е пълен със снимки, на които той позира с певицата. От времето, в което все още бяха щастливи заедно.

И докато самата Мария надлежно изтри всички кадри от съвместния им живот и обяви, че е продължила напред, то богаташът действа по съвсем различен начин.

По неизвестни причини, той все още пази снимките с бившата си жена. И те не са една или две. Което не го спира в момента да споделя фотоси с новата си изгора – моделката Светлана Василева.

Християн ГущеровСпоред запознати връзката му с нея изобщо не е сериозна и той я е хванал колкото да дразни певицата. „Светлана не притежава нищо, с което да го впечатли, още повече да го задържи. Фука се с нея, само за да прави сечено на Мария“, убедени са феновете на певицата.

Повечето от които са на мнение, че богаташът все още не я е забравил. Други обаче смятат, че той действително е продължил напред и обясняват факта, че не е изтрил общите им снимки единствено с мързел. 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар