Християн Гущеров нарязал дрехите на Мария преди да я изгони (Всичко за цирка)

Гласувайте за статията

Мария и Християн Гущеров не се разделили цивилизовано,  миньончето било изгонено с грандиозен скандал

Разлъката на Мария и Християн Гущеров завършила с грозни сцени. Разяреният и наранен съпруг накълцал скъпите й тоалети и чанти на парчета с нож. Излял гнева си и върху луксозните й обувки. Изтръгнал им токчетата  на изпроводяк.

Малко преди фолк певицата да напусне богаташкия палат на милионера двамата имали грозен скандал. Поводът да се разрази истинска буря било признанието на Мария, че никога не е изпитвала чувства към съпруга си. Била с него единствено заради парите му и облагите.

Мария и Гущеров когато бяха щастливи

Бизнесмена направо пощурял и изпуснал контрола над нервите си когато фолкаджийката го застреляла право в сърцето с твърдението си, че изпитва ужас от интимна близост с него.

Това преляло чашата на търпението му уж кроткия и хрисим милионер грабнал ножицата и направил на парцали всичките маркови дрешки на Мария. Не пожалил и колекцията й от чанти. С които миньончето не спираше да се фука. Марковите й аксесоари били изтърбушени с нож. Все пак пайнерката останала невредима след истеричния изблик на бившия си. Не посегнал на нея. А само на вещите й, предават от електронното издание razkritia.com.

Според приятелки на Мария това било голям шамар за нея. Тя старателно събирала всичките си ценни тоалети. А само за минути се оказала без тях. Кожено яке купено за 30 хилядарки отишло на боклука барабар с рокля за „скромните” 12 бона. Да не говорим за изтръгнатите токчета на луксозните й патъци. За съжаление даже и клошарите не могат да се възползват от съсипаните ценни вещи на изгонената певица. Която успяла да спаси само няколко тоалета от колекцията си.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар