Християн Гущеров направи СПА център за Светлана (Вижте как я глези – Снимки)

Християн Гущеров направи СПА център за Светлана (Вижте как я глези – Снимки)
5 (100%) 1 vote

Християн Гущеров глези Светлана с неин личен СПА център

Християн Гущеров е готов на всичко, за да угоди на плеймейтката

Християн Гущеров направи СПА център за Светлана Василева! Богаташкият наследник е готов на всичко, за да угоди на плеймейтката. И я глези по всички възможни начини. Последната приумица на блондинката е да си има собствено СПА, което да не дели с никого.

Така че в палата си бизнесменът е направил и СПА за изгората си. От джакузито в него Светлана се пусна в „Инстаграм“. От бълбукащата вода лъсна бюстът на Василева, само дето онлайн зевзеци я подиграха, че после Гущеров ще го мачка. В замяна на екстрите в дома му.

Светлана Василева Християн ГущеровСветлана явно толкова е влязла под кожата на бизнесмена, че той е готов да направи всичко за нея. Според запознати не минавало ден, в който да не сюрпризира плеймейтката с поредната изненада. Последната дойде под формата на огромно шоколадово сърце, с което Гущеров за сетен път показа чувствата си към блондинката.

В имението му в полите на Витоша плейметката разполага с всякакви удобства и екстри така, че рядко да й се налага да излиза навън, научи ексклузивно BLife.
Той вече й подари джип (който се оказа на негово име) и я заведе на шопинг из три европейски столици – Белград, Будапеща и Виена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Християн Гущеров направи СПА център за Светлана (Вижте как я глези – Снимки)”

  1. найлонови боклуци!

    мар. 06. 2018

    Как може тоя да си пада по това творение на пластичните хирурзи!ТО ПО НЕЯ ИМА ЛИ НЕЩО ИСТИНСКО???

    Reply to this comment

Добавете коментар