Християн Гущеров крие неподозиран талант (Светлана издаде, че като малък пял в Бон Бон – Снимка)

Гласувайте за статията

Госпожа Гущерова разкри най-голямата тайна на съпруга си

Християн Гущеров крие неподозиран талант на певец. Като малък бизнесменът имал амбиции да се изявява в шоубизнеса, особено в музиката, имал хубав глас и пеел в известната детската вокална формация Бон Бон, в която са се изявявали много бъдещи музикални звезди.

Това разкри втората му половинка Светлана Гущерова, която изрови от старите семейни архиви снимка на мъжа си, на която е щракнат като малък на участие. Милионерският наследник бил в детската формация в най-силните й години като често имал изяви в телевизията-майка по онова време като гастрольор-изпълнител.

Малкият Хриси бил голям сладур по времето когато учасвал в детската формация Бон Бон
Снимка: Хотнюз

За бъдещия бизнесмен се знае още, че ходел и на уроци по солфеж, но за съжаление през тийнейджърските си години зарязал музиката и пеенето. Гущеров-младши  се насочил към далече по-различна сфера. Започнал да се подготвя да навлиза в бизнеса на богатия си татко Добромир.

Може би се е забравило обаче, че Гущеров-старши сам се занимавал с шоубизнес. Бившият депутат от левицата по онова време става продуцент на известното хитово шоу по БНТ „Клуб НЛО”, излъчвано от 1996 г до 2004 г по Канал 1. А много малко хора знаят, че някои от предаванията са снимани в голямата дневна на баровската къща на фамилия Гущерови в Бояна, предават от hotnews.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар