Християн Гущеров и Светлана Василева отмарят в Гърция преди сватбата (Вижте къде си почиват – Снимки)

Гласувайте за статията

Християн Гущеров и Светлана Василева си подариха луксозна почивка в Гърция

Християн Гущеров и Светлана Василева отмарят в южната ни съседка преди сватбата си

Християн Гущеров и Светлана Василева отмарят в Гърция преди сватбата. Богаташът и плеймейтката не спират да обикалят различни страни в чужбина и след като посетиха Сърбия, Австрия и Унгария, двамата избраха плажовете на южната ни съседка.

Светлана, както винаги, и в последните дни бе активна в Инстаграм, но пропусна да отбележи локацията – явно е искала да запази в тайна къде точно се намират с Гущеров. Познавачи на ВИП-ризортите на Халкидики обаче рапознаха басейна, от който плеймейтката се пусна в Инстаграм.

Християн Гущеров и Светлана ВасилеваСпоред тях луксозното място е част от комплекса Eagles Villas. Баровските вили се намират сред средиземноморски градини, а всяка от тях разполага със собствен съвременен частен басейн. Вилите са разположени на красив хълм с изглед към невероятна гледка към залива и Атон.

Бъдещата съпруга на Гущеров се пусна и от спалнята му, а гледката, с която в продължение на няколко сутрини са се събуждали, е незабравима – тюркоазените води и остров Амулиани, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар