Християн Гущеров заби колежката на Мария (Вижте коя е + Всичко за аферата)

Гласувайте за статията

Християн Гущеров преспа с колежка на вече бившата си жена

Християн Гущеров нехае за чувствата на Мария

Християн Гущеров заби колежка на Мария. По всичко личи, че милионерът хич не си губи времето след развода си с певицата и го е ударил на живот. Според приятелите му той буквално през вечер си лягал с различна, като последната, озовала се в леглото му е никому неизвестната певачка Анджелина Атанасова.

Силиконката упорито се опитва да пробие в поп фолка и ясно си дава сметка, че за тази цел трябва да забие някой с пари. Още по-добре, някой, около чието име се шуми, за да се чуе и нейното.

Християн ГущеровАнджелина, която се изявяваше и като плеймейтка, всъщност е поредната в кревата на Гущеров. Откакто с Мария се разделиха, куп златотърсачки искат да се докопат до леглото му с единствената цел да запишат името си в светските среди. И така някой да чуе за съществуването им.

И докато Анджелина се хвали наляво и надясно, че е гадже на Гущеров, милионерският син не е коментирал така наречената авантюра с плеймейтката.

А съвсем наскоро Мария обяви публично, че има нов мъж до себе си и се чувства уникално щастлива, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар