Християн Гущеров го удари на живот след развода (Вижте го как грее без Мария)

Гласувайте за статията

Християн Гущеров му отпусна края, не спира да празнува развода с Мария, сякаш камък му падна от плещите

Християн Гущеров е неузнаваем след раздялата с фолк певицата Мария. Наследникът на богаташката фамилия най-сетне си отдъхна от претенциозното миньонче. Което се мъчеше да му се наложи.

След месеци на скандални раздели и събирания богатия бизнесмен спокойно може да си живее живота без Мария. Която го правеше за смях пред познати и приятели. А даже и пред цяла България с разпуснатото си поведение.

Християн Гущеров

Младия Гущеров, който върти бизнес за милиони си отдъхна. Занимава се с делата си и често може да бъде засечен в мъжки компании. Работите му вървят по мед и масло и може спокойно да се забавлява по тузарските заведения.

Според слуховете синът на Добромир Гущеров е като прероден след развода. Някак си е по-спокоен и уравновесен, разкриват негови близки, предават от електронното издание pik.bg. Той по принцип не обича да се шуми около него затова месеци наред пазеше мълчание за отношенията си с Мария. Която в началото на връзката им се скъсваше да се хвали какъв мъж си е намерила. А когато я заряза хукна по медиите да се оправдава, че и да се извинява на фамилията заради причиненото неудобство.

По всеобщо мнение провинциалистката Мария не можала да се впише в аристократичната фамилия. Дето има една дума вари го, печи го, но то все сурово си остава. Така стана и с нея. Остана една обикновена фолкаджийка. А не ВИП-персона, която с чест да носи името госпожа Гущерова.

Разбираемо е защо Християн грее днес и полива развода си. Милионерът спокойно може да си кара ергенлъка. И да има обеца на ухото никога да не повтаря грешката си когато си избира съпруга.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар