Християн Гущеров глези Светлана Василева като принцеса (Вижте последния му мил жест – Снимки)

Гласувайте за статията

Християн Гущеров не спира да угажда на Светлана Василева

Християн Гущеров гледа плеймейтката като принцеса

Християн Гущеров гледа Светлана Василева като принцеса. Милионерският наследник очевидно не се трогва от участието на бившата си Мария във ВИП Брадър, И от факта, че тя от време на време не издържа и разкрива пикантни подробности от съвместния им живот.

Вместо това Гущеров предпочита да си гледа живота и да се забавлява със Светлана. Която твърди, че връзката помежду им е сериозна. Дали е така или не, можем само да гадаем.

Факт е, че дори и да ползва моделката само за играчка, богаташът се стреми да демонстрира мило отношение към нея. И не спира да я радва с мили жестове.

Гущеров подари на държанката си красиви червени рози, оформени под формата на буквата S – нейната буква.

„Малките жестове и изненади поддържат пламъка на любовта и красивите емоции“, не скри задоволството си блондинката, за която се говори, че изнудва любовниците си да й дават пари и след като връзката им приключи.

Засега обаче Християн не показва да се интересува от скандалното минало на Василева. Която дори заяви, че е готова да му роди деца. А ако се вярва на слуховете, вече се е нанесла в тузарското му имение, където двамата отглеждат двете си кученца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар