Християн Гущеров глези майката на Светлана повече и от нея (Вижте лъскавия живот на Кунка – Снимки)

Християн Гущеров глези майката на Светлана повече и от нея (Вижте лъскавия живот на Кунка – Снимки)
5 (100%) 1 vote

Майката на Светлана Гущерова не може да нахвали зет си

Скъпи почивки, луксозни хотели – живот си живее тъщата на Хриси Гущеров – Кунка.

Майката на бившата моделка и настояща съпруга на бизнесмена Светлана Василева обикаля света. Родителката на Светлето най-често е в компанията на дъщеря си, а за тяхната безопасност се грижат гардовете на семейството.

Седмица в Австрия, още толкова в Италия, чести почивки из съседна Гърция и Турция – Кунка няма спирка. Гущерова използва всеки свободен момент да поглези майка си, като я настанява в луксозни хотели. За удобството на най-близкия си човек Светлето не жали средства и брои минимум по две хилки на нощувка.

майката на Светлана Гущерова

Снимки: България днес

Истината е, че тъщата на младия бизнесмен заслужава да я носят на ръце. Кунка полага най-много грижи в отглеждането на внучето си. Тя е до младите родители от първия ден на раждането на момиченцето им и дъщеря й разчита най-вече на нея да й помага в майчинските задължения.

Гущерови демонстрират силна семейна любов и привързаност. Докато Християн, който има зад гърба си един неуспешен брак с фолкпевицата Мария, глези тъща си, Светлана призна, че дълбоко се възхищава и уважава свекъра си Добромир, пише България днес. Истинска идилия!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар