Християн Гущеров взема джипа на Светлана Василева (Богаташът отказа да го плаща – Доказателства)

Християн Гущеров взема джипа на Светлана Василева (Богаташът отказа да го плаща – Доказателства)
5 (100%) 1 vote

Християн Гущеров отказва да плаща за колата на държанката си

Християн Гущеров взема джипа на Светлана, след като й го даде само преди месец

Християн Гущеров взема джипа на Светлана Василева! Само месец след като Гонзовица показно се снима с тузарското возило, обявявайки, че е нейно, богаташът изглежда е размислил. И е решил да си го прибере.

Луксозният джип все още е с временните си номера, които по закон могат да се използват само в рамките на един месец. А вече е минал почти месец от деня, в който той го взе и уж го подари на държанката си. Той дори все още не е платил за регистрация на колата в КАТ.

Да не забравяме и, че возилото изобщо не е на името на Светлана, както тя побърза да се изфука. А е лизингово и се води на една от фирмите на милионерския наследник. Така че той може да си го вземе по всяко време и Светлето да остане с пръст в устата.

Светлана Василева джипФактът, че щом джипът все още е с временните си номера навежда именно на тази мисъл. Много е възможно Гущеров-младши да е решил да го върне на автокъщата, от която го е взел, коментират негови приятели.

Още повече, че баща му, Добромир Гущеров, е твърдо против връзката на сина си с моделката, известна единствено и само с любовниците и голите си снимки. Гущеров-старши е убеден, че Василева само ще профука парите на фамилията и е не ще и да чуе да я приеме в родата. Въпреки нейните напъни това да се случи. 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар