Християна Ненова тотално засенчи Николета Лозанова (Снимки)

Християна Ненова тотално засенчи Николета Лозанова (Снимки)
5 (100%) 2 votes

Християна Ненова е абсолютна двойничка на Николета Лозанова

Християна Ненова е копие на Николета Лозанова, само че блести с естествена красота

Християна Ненова напълно засенчи Николета Лозанова! Момичето е пълно копие на плеймейтката, само че, за разлика от нея, може да се похвали с естествена хубост и чар и без грам корекция по себе си. Докато за всички е добре известно, че моделката преди да се подложи на интервенциите по лицето си, е била всичко друго, но не и красива.

Християна Ненова (вляво) е пълно копие на Николета Лозанова

Християна Ненова (вляво) е пълно копие на Николета Лозанова

Самата Християна изглежда досущ като Николета в момента, а снимките й във Фейсбук за нула време се превърнаха в абсолютен хит. Младото момиче е само на 21 години, от Ихтиман, а приликата между нея и пишман водещата е поразителна. Хриси притежава същите скули, устни и дори извивка на веждите.

Умишлено или не, младото момиче нарочно си прави косата по същия начин като Лозанова и дори позира пред камерите с нейните чупки и изражения на лицето.

Основната разлика между нея и плеймейтката и то не в полза на втората, са дългите крака на Християна, които сигурно са два пъти по-дълги от тези на не особено стройната Николета, видяха от hotnews.bg.

Хубавицата също има зад гърба си една титла за красота – Мис Марица. Която, макар и да не е така популярна като Мис Плеймейт, откъдето тръгна Ни Ло-то, поне критериите й не са коя с кого е преспала, смеят се форумци.

От тогава обаче Хриси не се е явявала на никакви конкурси за красота, тъй като ги смята за загуба на време, издават я близките й. Със сигурност обаче Николета няма да се радва, че се появи нейно по-младо и естествено красиво копие.

Плеймейтката не търпи да не е в центъра на вниманието, а напоследък това й се случва доста често.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар