Христина Стоичкова и Лука Белич с околосветски меден месец (Снимки)

Гласувайте за статията

Христина Стоичкова и Лука Белич отлетяха на меден месец, младоженците се обзаведоха с луксозно околосветско пътешествие

Дни след сватбата Христина Стоичкова и нейния съпруг Лука Белич се отправиха на меден месец. Както правят всички млади семейства по традиция. Но най-коментираната двойка получи дар от родителите си истинско мини околосветско пътешествие.

Христина и Лука

Христина и Лука

Христина Стоичкова и Лука Белич на Санторини

Христина Стоичкова и Лука Белич на Санторини

Булката и младоженецът първо заминаха на почивка в съседна Гърция. Те посетиха една от най-екзотичните дестинации на южните ни комшии. Младото семейство отмаря цяла седмица на остров Санторини в Егейско море. Влюбените птички се радваха на романтичната си ваканция сред неповторимата природа на вулканичния гръцки остров. Идеята да отидат там бе на свекъра и свекървата на Христина. Родителите на Лука Белич им подариха незабравимата почивка, предават от електронната агенция  pik.bg.

Младото семейство после директно отлетя да продължи своя меден месец. Втората дестинация за младоженците бе избрана от таткото на булката Христо Стоичков. Камата се бръкна по-дълбоко и прати Христина и зет си в Малдивите. Влюбените ще останат още една седмица на Индонезийския остров. И ще се потопят в райската природа на луксозната дестинация.

Сватбата на Христина започна със скандал. Ицо за малко не преби нахални папараци часове преди венчавката в Етрополския манастир. Но после всичко тръгна като по вода. Елитните гости дълго ще помнят как легендарният ни футболист омъжи по-малката си дъщеря. Не случайно сватбата на Христина влезе в класацията за сватба на 2016 година.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар