Христина Стоичкова вдига сватба в Правец (Задминава Мика по пищност)

Гласувайте за статията

Христина Стоичкова ще бъде булката в Правец, Камата омъжва по-малката си дъщеря с луксозно тържество

Христина Стоичкова ще се омъжва тези дни. По-малката дъщеря на Ицо ще се врече във вярност на годеника си Лука Белич след две години чакане. Датата на официалното тържество е 28 август.

Сватбата наближава

Сватбата наближава

Пищната сватба на Христина ще е в хотела на Вальо Златев. Който се намира в Правец на едноименното езеро. Тържеството ще е пищно и луксозно. Ще задмине това на Мика. Която се омъжи скромно и набързо. Заради напредналата си бременност.

Булката и младоженецът вече са пристигнали в България. Тече трескава подготовка за грандиозния купон. За който вече са поканени над 200 души. Все хора от спортния и светския елит. От Хърватия ще се изсипе и целия род на Лука Белич. Неговите роднини наброявали 30 души.

Гвоздеят на програмата ще бъде мега звездата от Сърбия – Мирослав Илич, пише blife.bg. Който е пръв приятел на Камата и ще забавлява гостите.

Хърватския тенисист трябваше да чака две години след като предложи брак на Христина. Той я заведе да я запознае в родния си град Умаг с майка си и баща си и останалите роднини.

По това време Христина още е студентка в университета в Остин. Стоичков като отговорен татко издаде заповед, че сватба ще има. Но чак след дипломирането на малката му щерка.

Христина Стоичкова взе на сериозно бащиното поръчение. През пролетта успешно взе диплома и Ицо даде карт бланш за сватбата.

Вторият зет на Стоичков е бивш хърватски тенисист. През 2009 година сложи край на спортната си кариера. Но е припечелил достатъчно за да носи на ръце Христина.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар