Христина Стоичкова бременна, дарява Камата с второ внуче (Кръщават го на спортната легенда?)

Христина Стоичкова бременна, дарява Камата с второ внуче (Кръщават го на спортната легенда?)
5 (100%) 1 vote

Христина Стоичкова е бременна, Христо Стоичков за втори път ще е дядо

По-малката дъщеря на спортната легенда Христина Стоичкова и нейния съпруг Лука Белич чакат първородното си отроче. След като преди година двамата се венчаха на пищно тържество в Етрополския балкан бебето вече  е на път.

Христина пазела в дълбока тайна бременността си. Страхувала се от зли очи и уроки. Само най-близките й знаели, че носи плода на четиригодишната си любов с хърватина Лука.

Според запознати полът на бебето вече се знаел. И най-вероятно новороденото щяло да бъде кръстено на прочутия си дядо. Христина била привързана много към баща си и нямало съмнение, че малкото щяло да носи името на дядо си по майчина линия.

Младото семейство също живее в Маями. Чести гости им били Мика с малката Миа и съпруга си Айкут. Щастливата леля се грижела за деветмесечната дъщеричка на сестра си  и така усвоявала тайните на майчинството.

Скоро Христина и Лука се снимали с малката принцеса. А бъдещия баща многозначително написал под фотоса „Остава още малко”. С което потвърдил, че ще стават родители, предават от електронното издание retro.bg.

Според слуховете Христо Стоичков бил привързан към Лука повече отколкото към другия си зет. Камата не спирал да го хвали и мнението му за него било изключително високо. Хърватина след спортната си кариера като тенисист днес се занимава с бизнес и е мениджър в организация.

Щастливият дядо бил горд, че фамилията му е сплотена и никакви клюки и сплетни не могат да ги разединят. Въпреки злобните подмятания, спортната легенда смята, че са едно голямо и щастливо семейство.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар