Христина Витанова скочи на Благо: Лъжец, вижда децата когато поиска! (Вижте войната между бившите)

Гласувайте за статията

Христина Витанова обяви Благо за лъжец, бившата му разкри, че вижда децата си когато пожелае

Война се заформя между Христина Витанова и Благо. Бившата му, която е майка на двете му деца изригна срещу него и го уличи в нагла лъжа. Която той изрече в БИГ Брадър.

Колаж: ХотАрена

По време на формата ексфутболистът се разгневи на Христина, че не пуска Йоана и Давид и той няма възможност да се среща с тях. Благоверната му половинка Златка допълнително го насъска срещу Витанова.

Оказва се, че двамата влюбени са разиграли поредния цирк за пред зрителите. За да се харесат на аудиторията инсценираха, че Благой е жертва. Георгиев дори заплаши бившата си в ефир, че ще й разбие муцуната щом излезе.

Потърсена за коментар по случилото се майката на двете му деца заяви, че никога не е спирала наследниците да се виждат с баща си. Даже в момента те са при него, твърди Христина. Като отхвърли нападките на Джизъса и Златка категорично.

Витанова недоумява защо Райкова я нарича публично злобна. Двете жени никога не са се срещали и не се познават. Явно, че плеймейтката е била повлияна от Благой, смята разочарованата майка. Която не иска по никакъв начин да се намесва в личния им живот.

Най-лошото от всичко е това, че децата стават неволни свидетели на разприте между баща им и майка им. Затова Витанова признава, че отношенията й с Благо отдавана не са добри. Но заради Йоана и Давид и заради собственото си достойнство няма да продължи да влиза в разпри, предават от hotarena.net.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар