Христина Витанова се шири в уникален палат (Вижте какъв лукс й остави Благой Георгиев)

Христина Витанова се шири в уникален палат (Вижте какъв лукс й остави Благой Георгиев)
5 (100%) 1 vote

Христина Витанова определено извлече куп облаги от раздялата си с Благой Георгиев

Христина Витанова се шири в уникален палат, оставен й от бившия й

Христина Витанова се шири в уникален палат. Гимнастичката определено няма за какво да съжалява заради раздялата си с Благой Георгиев, тъй като извлече само дивиденти от нея. Първо, защото се отърва от постоянно кръшкащия футболист и второ, защото се уреди със солидна издръжка и луксозна къща в Горна баня, където живее.

Христина Витанова се шири в уникален палат

Христина Витанова се шири в уникален палат

Именно там е снимано и последното видео на приятелката й Алисия – „Ти ли“. Основните кадри във видеото са от банята, която е с джакузи и вана. Именно там Алисия изгаря дрехите на неверния си партньор от клипа.

Че домът на Витанова е стилен обаче, личи още от входната врата. В предверието стилът е изчистен в черно и бяло, с уникална ламперия.

Към горния етаж води уникално стълбище, със стъклен парапет и оригинален тапет с надписи. Но мечтата на всяка жена виждаме на втория етаж, където е мокрото помещение.

Огромен дрешник веднага прави впечатление на женската аудитория. Христина има отделна стая само за тоалетите си, подредени като в изискан магазин за дрехи. Оттук нататък можем само да си представим къде стоят всичките й обувки, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар