Христина Витанова се върна при Лазгин (Гимнастичката пак прости изневерите му)

Гласувайте за статията

Христина Витанова се е събрала отново с богаташа Лазгин Маджид

Христина Витанова си затвори очите пред изневерите на милионера

Христина Витанова се върна при Лазгин. Бившата на Благой Георгиев очевидно е решила да си затвори очите пред изневерите на милионера, за да се върне на издръжка при него.

Христина за пореден път му е простила и сега отново живее при него с децата си от Джизъса. Майката и бащата на Христина поемат почти изцяло грижите за внуците си, а тя продължава да се забавлява и весели с любимия си. Миналия уикенд гимнастичката е прекарала по пистите на Боровец с Лазгин и децата.

Докога ще продължи тази идилия ще видим, имайки предвид, че милионерчето й изневерява често. От друга страна Христина е свикнала с висок стандарт на живот и продължава да му прощава, както го правеше и с Благой, от когото има две деца.

Христина ВитановаПрез есента на 2017-а тя и Лазгин се разделиха уж официално.

Причината беше доста тривиална – бившата гимнастичка хванала любимия си да й кръшка. Ослепяла от ревност и ярост Витанова вдигнала нечуван скандал и е напуснала жилището му, където двамата живееха на семейни начала. Христина изнесла багажа си и решила да започне на чисто. В отговор Лазгин я блокирал в инстаграм, с което завинаги я изтрил от живота си.

С днешна дата явно нещата са се променили, но докога – предстои да разберем, предават от slava.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар