Христина Витанова разкри бременна ли е от милионера Лазгин (Издайнически снимки)

Христина Витанова разкри бременна ли е от милионера Лазгин (Издайнически снимки)
5 (100%) 1 vote

Христина Витанова се появи за първи път след слуховете, че е бременна

Христина Витанова разкри каква е истината за бременността си

Христина Витанова разкри бременна ли е от милионера Лазгин. Гимнастичката беше забелязана на светско събитие в популярен столичен хотел и незабавно предизвика оживени коментари с визията си.

Не толкова заради роклята, с която беше избрала да се появи, а заради това, което се крие под нея. Всички очакваха Христина да е с наедряло коремче и визия. Причината – от месец в светските среди се говори, че бившата на Благо Георгиев е бременна и ще ражда момче на актуалното си гадже – милионера Лазгин.

Христина ВитановаКлюките сочеха, че брюнетката е в очакване на третото си дете, а лекарите твърдели, че то ще е от мъжки пол. Детето било плод от любовта на Витанова с Лазгин, с когото са заедно от близо година.

Дори историята беше подплатена с още подробности, които описваха, че бъдещият татко е в трескава подготовка и вече се е заел с приготовленията около създаването на детска стая в дома му. Непрекъснато правил подаръци на Хриси и дори се бил заканил, че щом роди, ще я заведе където тя пожелае.

За сега теориите остават сухи и недоказани. Съдейки по снимките на бившата гимнастичка или не й личи бременността, или слухът не е верен. Няма издайнически корем, нито пък е качила дори кило отгоре, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар