Христина Витанова не дава децата на Благо заради панаирите със Златка (Писнало й от гаджетата му)

Христина Витанова не дава децата на Благо заради панаирите със Златка (Писнало й от гаджетата му)
4.5 (90%) 2 votes

Христина Витанова не само не може да преглътне връзката на Златка и Благо, но му е бясна и за децата

Христина Витанова не само не може да преглътне връзката на Златка и Благо, но се тревожи и за децата му. Футболистът спретна цял панаир с оплакванията си, че бившата му жена не му дава да говори с децата им. Гимнастичката преценила, че е най-добре за малчуганите да стоят далеч от всякаква публичност, докато баща им е във „ВИП Брадър“. А междувременно прави всичко, за да ги предпази от злобните слухове и коментари, които се сипят по адрес на футболиста и неговата приятелка.

Приближени до гимнастичката споделят, че Христина отдавна е вдигнала ръце от Благо и дори не прави опит да се разбере с него. На нея й писнало футболистът да разстройва децата, като ги запознава с различните си приятелки. „Първо Куини-Алис, после Есмер, а след нея Бог знае още колко“, възмущават се форумци в мрежата. И не една и две от жените в живота му имаха възможност да се сближат с децата му, след което футболистът зарязвал жените си, което се отразявало и на наследниците му. Затова когато Благой започнал да излиза със Златка Райкова, Витанова сложила точка. И вероятно е поставила ултиматум на футболиста, че може да вижда наследниците си само сам или в компанията на роднините си. Но не и придружен от поредната си изгора.

Христина Витанова вдигнала ръце от панаирите на Златка и Благо сн. Инстаграм

Христина Витанова вдигнала ръце от панаирите на Златка и Благо сн. Инстаграм

Христина освен това е дълбоко възмутена, че двамата с Райкова използват децата, за да си правят пиар. Дори зрителите са на мнение, че футболистът и гаджето му можеха да не правят всеобщо достояние лошите отношения с бившата му съпруга, само да си вдигнат рейтинга. Същото е положението и с втората му жена. Откакто се е развел, Есмер не му позволява да вижда и втория си син — Елай. А в момента е щастливо обвързана с боксьор.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар