Христина Витанова и Маджид официално заедно на рождения му ден (Снимки)

Христина Витанова и Маджид официално заедно на рождения му ден (Снимки)
3 (60%) 2 votes

Христина Витанова, бившата любима на футболиста Благой Георгиев, се показа за първи път публично с новия си любим Маджид.

За връзката между Лазгин Маджид и Христина Витанова се знае още от няколко месеца, но досега тя бе по-скоро тайна. За рождения ден на половинката си обаче, бившата гимнастичка явно е искала да покаже на целия свят колко много обича новия си мъж. И определено е успяла!

Лазгин е собственик на верига пицарии от световноизвестна марка у нас. Финансовото му състояние е завидно и, откакто е с него, Христина също се простира на широко. За да засвидетелства чувствата си към него, Витанова никак не е пестила средства. Тя му спретна изискано парти в приятелски кръг в луксозен ресторант. Организацията била изцяло в нейните ръце и в резултат на това една от изненадите за рожденика била уникална торта във формата на нещо средно между карикатура на Маджид и Джони Браво, гарнирана с две коронки отстрани.

Както се вижда и на снимките, Лазгин останал меко казано изненадан от сюрприза на жена си, като и от цялото парти. Христина Витанова се похвали със снимки какво е спретнала на своя любим, а той също побърза да благодари на приятелите си и най-вече на нея. Той е признателен, че всички са се събрали в негова чест, независимо от обстоятелствата. Определя се като щастлив човек, защото е обграден от всички тези прекрасни хора, пише hotarena.net.

Христина Витанова и Маджид

Двамата изглеждат като перфектна двойка

Когато се разшумя около връзката на Христина и Лазгин, веднага се появиха слухове, че тя е забременяла, за да оплете в мрежите си бизнесмена. Съдейки по снимките от рождения му ден, щастливото събитие все още не е факт, но пък двамата изглеждат по-влюбени от всякога. Гимнастичката вече има две деца от бившия си Благой Георгиев, които са ту при нея, ту при него. Сега Джийзъса очаква дете от съпругата си Есмер, а всички очакват Христина Витанова и Маджид да последват примера им и да минат под венчилото.

hristina-vitanova-s-unikalna-iznenada-za-chrd-na-liubimiia-si-milionera-lazgin-vijte-gi-zaedno-snimki-ot-partito-3

Торта- изненада

hristina-vitanova-s-unikalna-iznenada-za-chrd-na-liubimiia-si-milionera-lazgin-vijte-gi-zaedno-snimki-ot-partito-2

Маджид е поласкан

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар