Христина Витанова и Благой Георгиев пак заедно! (Той заряза Есмер и бебето заради нея)

Гласувайте за статията

Христина Витанова няма да тъжи дълго заради изневярата на Лазгин!

Вчера стана ясно, че Христина Витанова е напуснала дома, който обитаваше с милионера Лазгин Маджид. Причината е изневяра от негова страна. А тя е била предшествана от задушаващо отношение от гимнастичката. Бизнесменът се е почувствал, сякаш товар му е паднал от плещите. А бившата му половинка също бързо намери утеха в чужди обятия.

И то не на кого да е, а на бащата на двете й деца – Благой Георгиев! Говори се, че именно футболистът се е оказал спасителната сламка за Христина Витанова. Тя, всъщност, никога не е спирала да го обича. Сигурна е, че въпреки всички трудности, които са имали, двамата с Джийзъса са имали силна и истинска връзка, каквато надали ще намерят втори път.

Футболистът явно е на същото мнение, защото е хукнал да утешава бившата си. Въпреки че той така и не се реши да й предложи брак и да станат законно семейство, явно и неговите чувства не са си отишли. Благо Георгиев е женен за Есмер, но споменът за щастливите години с бившата гимнастичка не му дават покой.

А сега, когато тя е свободна, Джийзъса е готов да зареже съпругата си и детето си, за да се върне отново при Христина Витанова! Сега това изглежда трудна задача за него, защото живее и работи в Русия. Но че бракът му с Омерова се държи на косъм, е ясно доста отдавна, пише hotarena.net.

Христина Витанова още е влюбена в Георгиев

Христина Витанова още е влюбена в Георгиев

Есмер също е от онези контролиращи и следящо жени. Не че няма повод да се съмнява в Благо Георгиев… Но сега той може да изтъкне нейното поведение като причина за евентуална тяхна бъдеща раздяла. Христина Витанова не спира да търси контакт с бившия си и той определено не й реже квитанциите. А, както знаем, на Джийзъса са му слаби ангелите и малко му трябва, за да зареже жена и дете!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар